+36 30 738 0753partner@gdn-ingatlan.hu

Minőség

Számunkra a fogalom a teljes körű szakmai képviseletet jelenti. Célunk, hogy a márka országos szintű megismertetésével egy újdimenziós, humánus elveken nyugvó, szakmailag magasan kvalifikált, emberközpontú szolgáltatást teremtsünk meg a hazai piacon. Tudjuk, hogy a magas szintű szakmai elvárás alapvető igény az ügyfelek részéről, ezért partnereink számára folyamatos képzési rendszert biztosítunk.

A hálózathoz tartozás egyben lokális támogatást is jelent, amely védelmet nyújt a helyben működő konkurenciával szemben. A növekvő partneri lefedettség, továbbá az országos ingatlan kínálat, hosszú távú garanciát és biztonságot teremt, melynek záloga a minőség.

kinalunk
uj szereplo

Közösség

Az egy mindenkiért, mindenki egyért elv alapján a fogalom számunkra a közösséget alkotó tagok egymáshoz tartozását jelenti, amely hasonló elvekre épülő közös szemléletet, valamint egységesen működtetett szakmai metodikát jelent. Az egységes piaci jelenlét erőt, garanciát és országos megkülönböztethetőséget biztosít.

Fontosnak tartjuk, hogy a hosszú évek óta működő, stabil referenciával rendelkező partnereink meg tudják őrizni függetlenségüket. Hálózatunk háttértámogatásával fokozottabban tudják növelni a helyi ismertségüket.

Ha neked is az ügyfél a legfontosabb,

az alábbi adatok kitöltésével kérheted részletes tájékoztatónkat.

Támogatás (marketing, informatikai rendszer)

Franchise partnereink válláról levesszük a weboldalfejlesztéssel és az egyéb online, offline megjelenéssel kapcsolatos költséget és egyéb utánajárási terheket. Tervszerű és szervezett központi marketingtámogatásunkkal a lehető legoptimálisabb lehetőséget kínáljuk számukra.

Magas színvonalú informatikai rendszerünk segítségével lehetőséget biztosítunk partnereinknek, hogy az általuk kezelt ügyfelek, a lehető legrövidebb időn belül értesüljenek a naponta frissülő országos ingatlan kínálatról.

Komoly, piaci tapasztalatokkal rendelkező szakértő marketinges munkatársaink, gondosan megválogatott reklámeszközök segítségével, célzottan megfogalmazott üzeneteket juttatnak el a potenciális ügyfélkörhöz.

tobb-uzlet

Kedvező szolgáltatási díj

Szolgáltatási díjunk a marketing támogatás, az emberi erőforrás és az informatikai rendszer üzemeltetési költségeit fedezi, melynek zökkenőmentes működése közös érdekünk.

Márkához tartozás

Tisztában vagyunk vele, hogy manapság egy pozitív márka kiépítése és fenntartása jelentős felelősséggel jár. Megnyugvással tölt el minket, hogy a GDN Országos Ingatlanhálózatában müködő ingatlanirodák azonosulni tudnak a márka értékével. Az ütemes fejlődéssel és a következetes márkahasználattal országos szintű lefedetséget tudunk biztosítani az ügyefeleink számára.

halozat

Rólunk mondták

A GDN-nél megvan a gondoskodás és a törődés a munkatársakkal szemben. A cég gondolkodás módja, hogy visszük egymást előre. Ezt én is magaménak érzem és úgy gondolom, hogy a munkámmal tudok a csapatunknak segíteni. Mindent megtesznek azért, hogy mi is sikeresek legyünk, ezért szeretek én is itt dolgozni.

Elégedett ügyfelek

A GDN Ingatlanhálózatról

A GDN Ingatlanhálózat a válság idején indult. Nyolc fős irodából indulva mágnesként vonzottuk be a jobbnál jobb embereket, akikkel együtt épült fel a GDN Ingatlanhálózat. Ennek oka egyszerű, mégis különleges: úgymint az elhivatottság, az összetartás és a célratörés. Kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk minden területen.

Ha neked is az ügyfél a legfontosabb,

az alábbi adatok kitöltésével kérheted részletes tájékoztatónkat.

Ha neked is

az ügyfél a legfontosabb,

Az alábbi adatok kitöltésével kérheted részletes tájékoztatónkat

×